Piiblitund Pühalepa palvemajas iga kuu esimesel teisipäeval kell 18.00
Palve- ja laulutund Pühalepa palvemajas iga kuu kolmandal teisipäeval kell 18.00, peale palvetundi osaduskohv.

4.4.16

Vennastekoguduse sinod 2016

Tänavune vennaste aastakoosolek toimus laupäeval, 2. aprillil Tallinnas Endla tänava palvemajas.
 Sinod algas jumalateenistusega, järgnes koguduseelu puudutav koosolekuosa. Sissejuhatuse tegi peavanem v Eenok Haamer, palvemajade tegevusest andsid ülevaate kohale saabunud palvemajade esindajad. Puudusid Kuusalu ja Pikavere esindajad. Tegevus toimub 9 palvemajas, lisaks on osadusgrupid Tartus, Juurus ja Pärnu – Jaagupis.
Koguduse nimekirjas on 135 liiget. Kahjuks kuulutajate vendade hulk väheneb endiselt. Vajame eestpalveid ja peaksime olema aktiivsemad uute inimeste leidmisel.
Räägiti ka loosungiraamatute trükkimisest ja levitamisest. Vennad Prükk ja Roots on head seisnud selle eest, et meil oleks emakeelne loosungiraamat. Võiksime enam kasutada seda trükist misjonitöös. Alati ei saa raamatut müüa, peaksime mõtlema, kuidas oleks võimalik neid ka inimestega rääkides kingitusena edasi anda.
 Eelmise aasta vennaste suvepäev toimus Pikaveres. Osalejaid oli veidi alla saja. Tänavu kavandatakse suvepäeva Lõuna – Eestis Helmes. Kui Jumal lubab, toimub suvepäev teemal “ Püha Vaim “ 11. Juunil Helme palvemajas, mis on kohaliku EELK koguduse kasutuses. Peakõnelejaks oodatakse v Aare Kimmel’it, muusika osas on esinejaks Andres Jäätmaa. Esimest korda on võimalik sõita vennaste kokkusaamisele varasuvisesse Mulgimaale, tutvuda sealse elu ja inimestega.

Tänavusel sinodil valis vennastekogudus ka peavanemat ja uut eestseisust. Hääletuse tulemusel jätkab peavanema ülesannetes vend Eenok Haamer. 
Koguduse eestseisus valiti 6 liikmeline: õde Maarika Kahar Endlast, vennad Agu Kaljuste Hagerist, Jaane Lend Nabalast, Marek Roots Endlast, Aivar Villems Endlast, Lui Remmelg Pühalepast.
Sinod möödus üksmeelses õhkkonnas. Kohalikud õed olid valmistanud ka kosutava lõunalaua. Tänu teile!
Täname Jumalat, et Ta on õnnistanud ja võime uuele aastale rahus vastu minna.
L.R.