Piiblitund Pühalepa palvemajas iga kuu esimesel teisipäeval kell 18.00
Palve- ja laulutund Pühalepa palvemajas iga kuu kolmandal teisipäeval kell 18.00, peale palvetundi osaduskohv.

19.7.14

Juulikuu palve- ja laulutund

oli kantud reisimuljetest Saaremaale, millel teiste hulgas ka osa Lõuna - Hiiumaa koguduste liikmeid osaleda sai.
 Remmelgate ja Martinite lapsed esitasid kaks laulu ("Igal hommikul, igal õhtul" ja "Kristlase tee") oma rattaretke laululehtedelt.
 Sõnaosa Luilt oli traditsioonililiselt päeva loosungi põhjal ning peatus ka Joosep Tammo möödunud laupäevahommikuse kõne peamisel sõnumil: "Iga perepea peab muutuvas ajas võtma vastutuse ja ütlema, millist kuulutust tema peres järgitakse ja mida mitte, milles osaletakse ja millele ei öeldakse."
 
 
Tunnistajad jagasid samuti Kuressaarereisil saadud muljeid.
 Marko andis ülevaate pereosaduse rattaretkest ja sellest, kuidas Jumala juhtimine nii suurtele kui väiksematele ränduritele õnnistuseks oli.
Jaan tõi välja meeldejäävamaid sõnumeid festivali "Kindlus läbi aegade" mustanahalise kõneleja pastor Mullery Jean Pierre sõnumist. Vend rõhutas, et rasketel aegadel tuleb näha ka halbade asjade ja keeruliste suhete taga hoopis võimalusi kristlasena särada ning säilitada usk ka ajal, mil me ei tea, kas meeliülendavad festivalid ja laulupeod võivad jääda meile üksikult või rahvana viimseiks.
Kalju sõnum oli lühike ja lihtne. Need kolm sõna, mille tähtsust festivali lõpukoosolekul ka Meego Remmel oma kõnes rõhutas:
"Jeesus on Issand!"

(NB! Kõiki mainitud suvefestivali koosolekuid on Pildiraadio vahendusel sel nädalal võimalik vaadata.)